5 Sfaturi pentru pornirea unei grădini organice

V-ați dorit vreodată să înceapă o grădină ecologică, dar nu știu? Ei bine, aceste cinci sfaturi pentru a începe o grădină organică va primi în creștere sălbatice, și în cel mai scurt timp, la toate!

Pe măsură ce problemele cu mediul devin din ce în ce mai evidente prin intermediul mass-media, societatea începe să realizeze nevoia de a-și schimba căile. Mulți dintre voi vor fi încorporat deja o formă de viață verde în viețile și grădinile voastre.

Cei dintre voi care au început deja să protejeze mediul nostru va observa, de asemenea, beneficiile pe care le poate avea asupra persoanelor fizice prea.

De ce să crească plante cultivate ecologic?

Grădinărit organice este doar un mod pe care le puteți face bit pentru mediu, pentru a preveni încălzirea globală și alte preocupări conexe.

Este posibil să se transforme orice grădină, mare sau mică într-una organică și timpul petrecut este într-adevăr merită.
Nu numai că devine din ce în ce mai popular pentru cei care fac o viață din culturile în creștere, dar chiar și cei care văd grădinărit ca o activitate de agrement.

1. Pesticide organice

Pesticidele devin un lucru din trecut, deoarece descoperim încet că există alternative mult mai bune pentru a pune capăt dăunătorilor de grădină, metode naturale care sunt mai puțin dăunătoare asupra împrejurimilor noastre.

Există o mulțime de informații face runde și o mulțime de sfaturi la îndemână pentru a face grădinărit organice mai ușor și mai accesibile pentru amatori sau chiar gradinari novice printre noi.

2. Îngrășământ organic

Utilizarea îngrășăminte organice pe legume apreciate va permite substanțe nutritive pentru a fi eliberat treptat și, prin urmare, de durată mai mult.

Fă-ți o favoare în anotimpuri mai uscate prin colectarea de apă de ploaie atunci când este cel mai abundent.
Puteți achiziționa butoaie realizate din plastic reciclat sau butoaie alimentare. Aceste tobe va deține o mulțime de apă, care este în mod natural liber de substanțe chimice.

3. Legume ecologice

Nu toți dintre noi au un gazon mare și cele limitate pe spațiu poate planta legume și plante în ghivece verzi.

Acest lucru este cel mai frecvent cunoscut sub numele de grădinărit container și, în general, necesită mult mai puțin timp și echipamente. Ele sunt cel mai sigur verde ca numele sugerează, fiind realizate din materiale naturale.
Legumele tale vor înflori la fel de bine prin utilizarea produselor ecologice și de a fi în știu și aplicarea dăunătoare organice / controlul bolilor.
Pentru fiecare dăunător, există un prădător natural care le va elimina fără a afecta în continuare grădina mediului.

4. Utilizarea substanțelor chimice organice

Beneficiile de a alege o grădină organică peste utilizarea de substanțe chimice este cu adevărat bun simț.

Trebuie să ne întoarcem la rădăcinile noastre și să înțelegem ce are nevoie natura și ce ne poate oferi. Nu spun că toți ne transformăm în hipioți și începem să îmbrățișăm copaci, dar chiar și cu un minim gând și acțiune, putem face diferența.

Nu există într-adevăr nici un risc de o grădină organică și argumente pro cu siguranță cântăresc contra.

5. Beneficii pentru mediu și sănătate

Să arătăm generației următoare grădinărit organice este și va continua să facă o diferență pentru mediul nostru și de viață sănătoasă.

Nu accepta toxine și substanțe chimice pentru a forma o bază a dietei copiilor noștri.
S-ar putea găsi, de asemenea, că modul organic este, de asemenea, modul mai eficient în ceea ce privește costurile și livrările – o dată dumneavoastră înființat sale simplu de navigatie la un trai mai sănătos și mai bun pentru toți.