Agricultura ecologică simplificată

Introducerea mea în agricultura ecologică a început acum doi ani. Timpul este acela de a încerca să spun cel puțin în acel moment. Locuiam într-o mică fermă la țară, încercând să-mi câștig existența ca meșteșugar. Dar, deoarece boom-ul imobiliar a dispărut și economia s-a prăbușit, locurile de muncă sunt rare. Am primit o carte despre agricultura ecologică, cu sentimentul că dacă aș putea să-mi cultiv propria hrană, mi-ar ușura unele griji economice. Vedeți, va consuma o parte din timpul meu din ce în ce mai abundent, va reduce costurile cu alimentele și, în același timp, îmi va permite să mănânc mai sănătos.

Și poate chiar îmi va aduce înapoi o parte din sentimentul meu mândru pierdut.

În acest moment, a face orice va fi un lucru pozitiv.

Mananc de ceva timp alimente cultivate prin agricultura ecologică, dar chiar nu știu nimic despre asta. Sincer sa fiu, inca stiu putin. Vedeți, tipul de agricultură ecologică pe care o fac, cultivă mici parcele din propriile mele lucruri, mult diferit de agricultura care are loc în marile ferme organice care sunt împrăștiate în toată țara.

Ei trebuie să producă în masă sau, de altfel, să cultive culturi la scară largă prin aplicarea de echipamente agricole foarte scumpe, cu modalități de a controla dăunătorii din distrugerea culturilor. Pentru mine, am foarte puțin spațiu pentru a-mi satisface toate nevoile și chiar trebuie să folosesc asta pentru a suporta daunele făcute de acele rozătoare plictisitoare fără utilizarea substanțelor naturale pe care agricultura organică le interzice.

Primul lucru de care trebuie să am grijă sunt melcii.

Ți-ai dat seama că poți scăpa de melci folosind bere? Și se pare că îi atrage cumva și apoi lichidul în sine ajunge să-i înece. Maimuță proastă. Dacă nu ați încercat mâna la agricultura ecologică, este posibil să nu știți chiar că melcii sunt o astfel de problemă. Într-adevăr, singura modalitate de a ajunge la acești oameni este vigilența constantă. Chiar trebuie să te ții de ele.

Dar este mult mai rău pentru agricultura ecologică

iar melcii sunt iepuri de rasă pură. Vedeți, spre deosebire de vecinii mei, nu-mi pulverizez niciodată curtea, așa că am întotdeauna o familie de iepurași drăguți care trăiesc în curtea mea. Îmi plăcea cu adevărat până în punctul în care studiam și conțineam cât puteau. Dar există două lucruri pe care iepurii le sunt familiare și altele mai puțin cunoscute, care sunt la fel de impresionante. Doamne, oamenii aceia drăguți mănâncă mașini. Și da, adoră morcovii așa cum spune toată lumea. Au făcut cu adevărat prima mea incursiune în agricultura ecologică și o călătorie interesantă.