Beneficiile organice

eisberg-romania

Este adesea a susținut că un număr mare de studii au găsit nici o diferență în conținutul de nutrienți de culturi organice și non-organice. Este adevărat că au existat mai mult de o sută de studii care au comparat conținutul de nutrienți din alimente organice și non-organice și rezultatele sunt neconcludente.

Dacă te duci magazin și a verifica prețurile unor produse ecologice puteți observa că acestea sunt mai scumpe decât mărfurile non-organice. Poate vă puteți gândi că de ce ar trebui să alegeți să cumpere produse ecologice, care este mai scump. Motivul pentru care ar trebui să cumpere produse ecologice este că există beneficii pe care le puteți obține dacă le cumpărați și să le consume. Mai jos sunt motivele pentru care ar trebui să alegeți produse ecologice.

Mediu produse

• Cu agricultura naturala, nu aveți nevoie să utilizați substanțe chimice care sunt utilizate pentru a îmbunătăți calitatea produsului dumneavoastră. Și unele dintre aceste substanțe chimice, ar fi pesticidele, ne pot contamina apa pe care o bem în fiecare zi.

• Agricultura naturală nu necesită pulverizare chimică. Pentru că sunt posibilitatea ca, dacă spray substanțe chimice se poate lăsa persista în aer pe care le putem inhala.

• Produsul agriculturii ecologice este mai sănătos decât agricultura convențională. Deoarece solul agriculturii ecologice este compost de materiale organice, care pot ajuta la îmbunătățirea nutrienților din alimente.

Animale organice

• Știați că animalele care sunt crescute organic sunt foarte sigure? Deoarece acestea nu sunt date orice hormoni de crestere care nu sunt sigure pentru corpul nostru.

• Știm cu toții că animalele care sunt crescute ecologic sunt hrana numai pentru animale cu alimente ecologice. De aceea, animalele organice sunt foarte sigure pentru a mânca, deoarece vă puteți asigura că nu există substanțe chimice ar fi pesticidele care pot fi trece la corpul tau. Unele tipuri de carne contaminate pot provoca boli foarte periculoase. La fel ca o boală periculoasă numită Creutzfeldt-Jacob este cauza de carne de vită contaminate.

Sprijinirea fermierilor și a lucrătorilor

• Agricultura convențională nu este atât de sigură. Aceasta poate crește riscul de cancer din cauza expunerii zilnice de substanțe chimice.

• Fermele ecologice sunt de obicei ferme mici și deținute de oameni normali. Prin cumpararea produselor lor organice le puteți ajuta să supraviețuiască și să le ajute să producă alimente mai sănătoase și sigure.

Fapte de sănătate

• Deși există multe conflicte cu privire la cercetarea de care este mai sigur și mai sănătos, consumul de alimente non-organice nu sunt deja dovedit a fi complet sigur de a mânca. Dar nimeni nu știe care sunt efectele substanțelor chimice din alimentele non-organice pe care le digerăm pentru propriul nostru corp.

• După sa menționat mai sus, agricultura ecologică nu încurajează utilizarea de substanțe chimice care pot polua mediul nostru, astfel încât să putem respira și bea liber cu mai puține griji.

Încearcă!

• În cazul în care motivele menționate mai sus încă nu te convinge, puteți încerca consumul de alimente organice, deoarece experiența personală este cea mai bună referință.

Motivele de mai sus de ce ar trebui să alegeți organice este poate fi, de asemenea, se aplică la produsele nealimentare, de asemenea. Purtarea și utilizarea materialelor organice, ar fi îmbrăcămintea organică va elimina substanțele chimice nocive pe care pielea ta poate absorbi și poate provoca boli de piele.