Cinci întrebări despre agricultura naturală

Este agricultura naturală o anumită nișă care se estompează sau este calea viitorului? Există unii susținători care susțin că aspectele ecologice, dietetice și de sănătate pozitive ale acestui tip de agricultură fac din aceasta o metodă de cultivare recomandată. Alții consideră că beneficiile sunt excesive și că randamentele mai mici și prețurile mai mari fac imposibilă furnizarea aprovizionării cu alimente din lume. Următoarele sunt cinci preocupări comune cu privire la agricultura ecologică.

Este mult mai bine pentru atmosferă?

Agricultura naturală nu folosește substanțe chimice, erbicide și alimente vegetale artificiale care sunt tipice agriculturii nu. Aceste substanțe chimice pot rămâne în sol împreună cu lucrurile în sine. Abordarea agriculturii organice lasă adesea solul în probleme mai bune pe termen lung și consumă mult mai puțină energie și apă decât agricultura standard. Această preocupare va indica agricultura fără substanțe chimice, care este mult mai ecologică. Cu toate acestea, agricultura ecologică include o gamă foarte largă de agricultură (culturi lactate, precum și bovine) și contrastul direct efectele asupra mediului ale agriculturii ecologice față de cele convenționale este aproape dificil. Este suficient să spunem că majoritatea oamenilor consideră că utilizarea pesticidelor este dăunătoare reglementării și, prin urmare, face agricultura ecologică mult mai ecologică.

Preferința alimentelor organice este mai bună?

Acest lucru arată că aceasta este o înțelegere tipică, de fapt, un sondaj din partea Organizației Regionale a Solului din Marea Britanie arată că majoritatea oamenilor care cumpără alimente ecologice consideră că are un gust mai bun. Există, de asemenea, presupusa cercetare științifică „Instalație organică”, care susține că preferințele alimentare organice sunt mult mai bune. Au existat numeroase alte studii efectuate care nu au fost concludente. Nu pare să existe niciun fel de studiu valid de cercetare care să afirme în mod concludent că preferințele pentru alimentele sănătoase sunt mai bune decât cele standard. Gustul este foarte subiectiv și poate fi afectat și de spațiul de depozitare și de livrarea produsului.

Alimentele sănătoase sunt mult mai sănătoase?

Mulți fanatici naturali cred că alimentele organice conțin mai mulți nutrienți. Cu toate acestea, două studii majore, unul realizat de London School of Health and Exotic Medicine și celălalt de către Compania de tipul cerințelor alimentare (OJK), contestă orice afirmație că există diete care profită în mod adecvat de consumul de alimente organice. Prospețimea produsului, problema spațiului de depozitare și tehnica de gătit vor face o diferență mai mare în aspectele pozitive ale nutriției decât dacă este organic sau standard.

Alimentele sănătoase sunt mai sigure pentru dvs.?

Nivelurile de substanțe chimice utilizate în agricultura convențională au creat de fapt îngrijorări că alimentele cultivate în mod convențional sunt acoperite cu substanțe chimice și, din acest motiv, otrăvesc consumatorii. Nu există nicio îndoială că consumul de pesticide este un punct rău, dar cantitățile de pesticide extrase de obicei atunci când consumă tipuri de alimente cultivate în mod tradițional sunt nesigure? Nu conform fostului general general Dr.C. Everett Koop, EPA sau chiar FDA. O serie de studii au concluzionat că cantitatea de depozite de pesticide situate în fabricile mature din SUA nu este periculoasă.

Cu toate acestea, există încă mulți specialiști în sănătate care își exprimă îngrijorarea în special cu privire la efectele copiilor. Există, de asemenea, o problemă pentru fermierii care aplică substanțe chimice pe măsură ce trec printr-o expunere mult mai bună. Alimentele sănătoase pot fi mult mai sigure, dar nu există dovezi concludente că nivelurile de substanțe chimice din tipurile de alimente convenționale sunt dăunătoare.