Cum funcționează producția agricolă?

eisberg-romania

Terenul este utilizat pentru cultivarea culturilor care au o destinație de utilizare în una din cele patru categorii. Culturile sunt achiziționate de întreprinderi specializate în prelucrarea lor în scopurile preconizate și apoi vândute producătorilor sau distribuitorilor.

Programul Național Organic (NOP) – parte a Departamentului Agriculturii din SUA – certifică numai produsele agricole care se încadrează într-o categorie specifică și îngustă de utilizare. Exemple de articole agricole pe care NOP le poate certifica includ materiale precum textile, flori, alimente, semințe, plante și furaje. Articolele destinate altor utilizări nu sunt certificate ca organice.

Produse agricole nealimentare

Faptul că NOP certifică și supraveghează numai produsele agricole ecologice care sunt comercializate pentru consum creează unele probleme pe piața produselor ecologice. De exemplu, produsele organice pentru îngrijirea corpului nu sunt întotdeauna fabricate cu produse 100% agricole.

Producătorii de îngrijire a corpului care utilizează numai ingrediente agricole pot fi certificați ca fiind oficial USDA organic. Deoarece produsele de îngrijire a corpului organice necertificate nu sunt acoperite de umbrela NOP, Departamentul Agriculturii din SUA nu asigură supravegherea acestora. Prin urmare, producătorii pot pretinde că produsele lor sunt organice atunci când, de fapt, aceste produse pot include ingrediente îndoielnice.

Protejați lucrătorii, familiile, colegii de muncă și comunitatea

Pe măsură ce oferta de vaccin crește, FDA încurajează conducerea și gestionarea facilităților alimentare pentru a sprijini vaccinările lucrătorilor.

Când un lucrător esențial primește un vaccin COVID-19, acesta se protejează pe ei înșiși, familiile lor, colegii de muncă și comunitățile lor. Lucrătorii sănătoși contribuie la asigurarea disponibilității unei surse de hrană sigure și abundente.