Dezavantajele agriculturii ecologice și ale agriculturii ecologice

Alimentele ecologice sunt scumpe Din păcate, în acest moment retailerii percep prețuri artificial ridicate. Am fost în Tesco săptămâna trecută, care este un eveniment rar ca am magazin la nivel local în cazul în care este posibil, și am n …

Alimentele ecologice sunt scumpe

Din păcate, în acest moment comercianții cu amănuntul sunt de tarifare prețuri artificial de mare. Am fost în Tesco săptămâna trecută, care este un eveniment rar ca am magazin la nivel local în cazul în care este posibil, și am aproape a murit când am văzut prețurile fiind taxat pentru iaurt organic și ouă în comparație cu brandurile non-organice. Înțeleg că trebuie să plătim mai mult pentru produsele ecologice, deoarece există mai multe eșecuri ale culturilor din cauza faptului că fermierii nu pot utiliza pesticide, dar ceea ce este un procent acceptabil și acest lucru variază de la un produs la altul. În cazul în care peștele organic să fie cu 10 la sută mai scump decât peștele și legumele non organice 20 la sută, etc? Dacă trebuie să plătim mai mult pentru eșecurile culturilor funcționează acest lucru cu alimente procesate care utilizează ingrediente mai puțin proaspete și volume mai mari? Ar trebui să mai avem de a plăti o primă sau sunt doar sărind pe vagon bandă și făcându-ne să plătească prețuri mai mari? În acest moment cele mai multe elemente organice sunt prea scumpe pentru a fi accesibile pentru majoritatea oamenilor. În plus, mulți susțin că nu există suficiente dovezi care sprijină beneficiile de a manca alimente ecologice pentru a justifica costul suplimentar. De exemplu, sa dificil de cuantificat; cartofi organici poate fi 10% mai bine pentru noi, ar trebui să ne plătească apoi un plus de 10% pe preț? sau plătim pentru o alegere de stil de viață? Nu e la fel ca hainele de marcă, articolele de toaletă, mașinile? Am putea cumpăra haine mai ieftine, toalete sau masini ca toate acestea fac la fel ca cele dragi de marcă încă le alegem pentru că ne face să ne simțim mai bine și din cauza presiunii de la egal la egal și de publicitate.

Siguranța și beneficiile alimentelor ecologice

Există dovezi că fermele ecologice sunt mai durabile și mai ecologice, printre alte beneficii. Cu toate acestea, aceste afirmații pot fi contestate și nu sunt soluționate între oamenii de știință.

O altă problemă controversată din jurul produselor ecologice este faptul că aproape 70% din produsele vândute în supermarketurile din Marea Britanie sunt importate, generând mii de mile alimentare pentru a ajunge la destinație și provocând daune mediului.

Adesea, alimentele ecologice produse în Anglia sunt trimise dintr-o parte a țării la depozitul de distribuție din cealaltă parte, doar pentru a fi trimise înapoi la supermarket. Un supermarket a fost condus un pilot în cazul în care agricultorul și tractorul său livra produse ecologice la supermarket direct. Acum, că este progres!

Alimentele neec organice conțin pesticide de diferite cantități. Mulți toxicologi și oameni de știință consideră că suma este atât de scăzută încât să nu aibă niciun efect asupra consumatorului. De exemplu, te-ai îmbolnăvit în trecut din cauza chimicalelor din mâncare? Mă îndoiesc! Numai cei care au o reacție alergică sau mănâncă cantități mari de același aliment poate face acest lucru. Alimentele nu pot fi vândute prin lege, care este nesigură.

În societatea de astăzi, este practic imposibil să crească produce alimente fără pestivide și chiar cultivate ecologic nu pretind a fi complet fără reziduuri chimice. Presticidele sunt transportate în aer și râuri. Culturile non GM din întreaga lume s-au dovedit a conține răsaduri modificate genetic ca acestea au fost transportate în aer de la fermele GM mile distanță.

Alimente ecologice a “vândut”

Alimente ecologice a început ca o mișcare mică decenii în urmă cu grădinari și agricultori respingând utilizarea practicilor convenționale non organice. Odată cu creșterea pieței de alimente ecologice acum depasind o mare parte din industria alimentară multe companii mari s-au mutat în această piață. Cu aceste mari companii de multe ori multi naționale, și cu crearea unui cadru de certificare juridice, ar fi Assocaiton solului, nu există vă faceți griji că definiția foarte de alimente ecologice se va schimba de la ceea ce a folosit pentru a fi și să devină doar un alt brand produs în masă, care va fi în timp înlocuit cu un alt sector emergente.

De exemplu, Heinz produce o versiune organică a boabelor de fasole coaptă și are diferite ingrediente și ambalaje, utilizează 100% roșii ecologice coapte în viță de vie. Eticheta va reflecta, de asemenea, o calitate organică – cu heinz eticheta roșie tradițională înlocuit cu o versiune verde. O altă diferență: versiunea organică va costa aproximativ 50% mai mult decât în mod regulat Heinz. Are certificate organice de viță de vie-maturate roșii costa 50 la sută mai mult pentru a cumpăra atunci când a cumpărat în vrac, mă îndoiesc!

Păstrându-l mic, nu-l ținem frumos și sub control?