Diferențe în tehnicile agricole fără chimicale

Metodele naturale de agricultură produc rezistența tehnologiei contemporane, precum și a agriculturii convenționale, împreună cu cercetarea științifică ecologică pentru a produce tehnici agricole fiabile, care creează randamente sănătoase ridicate, fără a provoca daune mediului.

Acesta își propune să mențină echilibrul mediului organic în timpul tuturor procedurilor agricole. Aceasta elimină toate medicamentele sintetice din formule pentru a ajunge la alimente sănătoase care sunt lipsite de reziduuri chimice care ar putea fi dăunătoare sănătății consumatorilor. Organismele modificate genetic nu sunt, de asemenea, amuzate. Fiecare alegere este făcută cu atenție de la zona fermei până la tipul de semințe de plantat.

Diversitatea plantelor

Soiul de plante este unul dintre cele mai preferate dintre toate tehnicile agricole fără substanțe chimice. Este, de asemenea, descris ca o policultură în care diferite tipuri de plante sunt extinse succesiv pe același teren. Diferite tipuri de plante primesc și eliberează diferiți nutrienți din și, de asemenea, în fecale. Plantarea diferitelor plante menține în consecință fertilitatea solului. Cultivarea unei varietăți de culturi oferă, de asemenea, sprijin pentru o varietate de insecte valoroase, plante sălbatice și bacterii, ceea ce duce la îmbunătățirea biodiversității. Fermele convenționale, pe de altă parte, plantează un singur soi de cultură în sol pentru a se asigura că trebuie să utilizeze exact același tip de îngrășământ și același tip de mașini, toate acestea ducând la costuri mai mici de producție.

Dimensiunea fermei

Mărimea fermei este, de asemenea, printre abordările proeminente ale agriculturii organice. Fermele ecologice utilizează fermele de dimensiuni mici ale întregului lot, deoarece sunt destul de ușor de depozitat chiar și fără ajutorul unei mașini. Ierburile mai mici permit, de asemenea, să se cultive în fermă o varietate mai mare de culturi în același timp. Acest lucru face conversia culturilor mult mai eficientă și crește și mai mult biodiversitatea. A avea o fermă prea mare poate crea o cerere de echipamente pe care fermierii ecologici vor să o prevină atâta timp cât este posibil datorită faptului că utilajele solicită energie și, de asemenea, combustibilul declanșează contaminarea de fiecare dată când arde. Acesta este motivul pentru care agricultura naturală continuă, de obicei, să crească puțin.

Fecunditatea Fecundității

Fertilitatea gunoiului de grajd este un factor foarte important de luat în considerare pentru metodele agricole fără substanțe chimice. Agricultura ecologică se învârte în jurul menținerii modelelor naturale de nutrienți în sol. Cultivatorii organici permit materiei organice să revină în mod natural pe pământ și să devină îngrășământ pentru culturi. Fertilitatea solului este foarte importantă pentru durabilitate, având în vedere că asigură că ferma poate continua să funcționeze cu succes și ca animale, după mulți ani. Agricultura standard, pe de altă parte, dăunează grav durabilității gunoiului de grajd. Diferitii compuși sintetici pe care cultivatorii convenționali îi folosesc la culturile lor diluează în mod constant nutrienții de gunoi de grajd. După câțiva ani solul se epuizează de nutrienți și devine, de asemenea, steril și nu mai eficient în susținerea culturilor de animale.