Este alimente organice & amp; Agricultura ecologică a viitorului?

Există o percepție din ce în ce mai mare a publicului că companiile ignoră preocupările privind sănătatea și mediul în încercarea lor de a maximiza profiturile și, în acest sens, ignoră alte probleme la fel de importante ca preocupările de mediu și ale comunității locale.

Companiile precum GuideMeGreen și cooperativa oferă o alternativă reală pentru persoanele cărora le pasă de această problemă și pentru companiile care combină o puternică dimensiune etică, împreună cu obținerea unui profit.

Iată câteva dintre principalele caracteristici ale agriculturii ecologice:

• Agricultura organică limitează sever utilizarea îngrășămintelor chimice artificiale și a pesticidelor.

• Pe de altă parte, fermierii ecologici se bazează pe dezvoltarea unui sol sănătos și fertil și pe cultivarea unui amestec de culturi.

• Animalele sunt crescute fără utilizarea de rutină a medicamentelor, a antibioticelor și a viermilor care sunt frecvente în agricultura intensivă. Coloranții și ingredientele sintetice precum Sudan1 au fost în știrile naționale în februarie și pot provoca cancer. Consultați www.food.gov.uk pentru mai multe detalii. Culturile și materialele modificate genetic (GM) nu sunt permise în conformitate cu standardele organice. De ce să cumpărăm organic?

Nu a fost niciodată mai ușor să cumperi alimente ecologice și niciodată nu au fost atât de multe dintre care să alegi. Fiecare categorie de alimente are acum alternative organice. Și asta este bunul simț; Mâncarea organică este o mâncare bună. Este bun pentru mâncare, este bun pentru mediu, este bun pentru micii fermieri și pentru lucrătorii agricoli care o produc.

Bucătarii din toată țara s-au angajat să folosească ingrediente organice, deoarece plantele din sol sănătos și animalele hrănite organic ne oferă hrană mai aromată. Alimentele organice permit ca aromele adevărate să strălucească, spre deosebire de alte alimente neorganice care arată și au un gust bun, dar sunt adesea pline de cantități de E, de arome și ingrediente artificiale.

Sprijinind agricultura locală

durabilă și ecologică în comunitatea dvs. locală, susțineți și comunitatea mai largă din care facem parte cu toții. Consumând alimente organice, oferiți cele mai sănătoase alegeri familiei dvs. și sprijiniți fermele care ne oferă un mediu sănătos și ecologic.

Mișcarea alimentară „mergeți local” este în creștere – mai mult de 15% dintre oameni cumpără alimente organice la nivel local și acest număr crește pe măsură ce numărul piețelor fermierilor, schemelor de cutii, cafenelelor și restaurantelor care servesc o creștere a alimentelor ecologice. GuideMeGreen vă ajută să găsiți alimente produse la nivel local, mai proaspete, mai sănătoase și mai economice. Acest lucru reduce costurile de transport și „mile alimentare” în care coșul de cumpărături mediu poate include fructe și legume transportate din întreaga lume.

Marile supermarketuri din Marea Britanie își vor introduce propriile scheme de cutii de legume. Acest lucru este bun, deoarece sistemul de supermarketuri ar trebui să încurajeze mai mulți oameni să cumpere alimente ecologice și tinde să crească profilul și conștientizarea publicului cu privire la beneficiile sistemului de cutii organice în general. Sperăm că acești noi consumatori organici vor deveni convinși de beneficiile alimentelor ecologice și vor deveni mai interesați și conștienți de beneficiile cumpărării la nivel local. Prin urmare, schema de supermarketuri ar putea fi un prim pas pozitiv în călătoria oamenilor de a cumpăra alimente organice, locale în general și poate trece la abonarea la întreprinderi independente cu schemă de cutii – precum și sprijinirea altor puncte de vânzare a alimentelor locale, cum ar fi piețele fermierilor sau comercianții cu amănuntul independenți.

Însăși supermarketurile își pot găsi afacerile supuse unor schimbări ulterioare, deoarece clienții lor sunt expuși principiilor și practicilor care inspiră mâncarea locală autentică și mișcarea schemei de cutii de bază.