Grădinărit și agricultura calea biodinamică

Atunci când a prezentat cu ideea că grădinărit biodinamic și agricultura este un forum excepțional, cu metode avansate, un om de știință batjocorit, spunând: “Nu sunteți espousing un sistem care plantele de phas …

Când a prezentat cu ideea că grădinărit biodinamic și agricultura este un forum excepțional, cu metode avansate, un om de știință batjocorit, spunând: “Nu sunteți espousing un sistem care plante de fazele lunii, și astfel, ești?!”

Acest “om de știință” eșuează în profesia sa în momentul în care face un astfel de comentariu. Am fost tentat să răspund cu, “Unde ai fost atunci când calendarul a mers dincolo de anii 1950?!” Un adevărat om de știință își face cercetările înainte de a face declarații. Dacă acest individ a căutat-o, el ar fi găsit dovezi irefutabile din cercetarea științifică care a constatat, într-adevăr, că fazele lunii au un impact semnificativ asupra multor operațiuni de grădinărit, inclusiv ori ideal pentru a semăna semințe, sau pentru a transplanta, și pentru cele mai multe operațiuni de grădinărit. Lumea naturii deține o comoară de secrete, care urmează să fie recoltate pentru cei care pot rămâne la distanță, care pot pătrunde în resursele mai profunde.

Alte aspecte notabile ale metodelor biodinamice:

Sistemul biodinamic a fost inaugurat în 1924 de către savantul spiritual austriac Rudolf Steiner, ca un sistem care nu numai că îmbrățișează ecologia vie a solului, dar merge mai departe, în interacțiunea elementelor cosmosului cu comunitatea plantelor.

Ai putea spune că, în măsura în care “organice” alimente se ridică deasupra alimentelor mainstream, astfel încât nu creșterea biodinamică de mai sus organice – ceea ce înseamnă că este produs este chiar mai vital și hrănitoare. Solul și plantele nu numai că sunt îmbogățite fizic, dar sunt îmbunătățite la nivel eteric – de fapt, ajutat să evolueze la o stare mai mare.

Preparatehomeopate sunt unul dintre dispozitivele utilizate pentru a realiza acest accesoriu. Uneori, ele sunt implantate în sol, alte ori aplicate ca un spray.

Un citat din Biodinamica Agricultura si Gradinarit De asociere:

“Rudolf Steiner prezintă o noțiune de știință care spune că putem ști lucruri care merg dincolo de ceea ce putem cântări, măsura, și calcula. Știința este practica observării fenomenelor și a corelării lor într-un mod care reprezintă corect realitatea fenomenelor. Judecățile agricole despre sănătate, ce să facem unde și când să facem ce, reușesc cel mai bine atunci când începem să ne bazăm pe o anumită înțelepciune dobândită prin observare și experiență și când percepem conștient și concret fenomenele care induc viața însăși.

Agricultura biodinamică și grădinăritul combină agricultura de bun simț, înțelegerea ecologiei și mediul specific al unui anumit loc cu o nouă abordare științifică spirituală a conceptelor, principiilor și practicilor agriculturii.”