Organic Gardening Sfaturi – 3 Sfaturi pentru a pregăti pentru starters

Cantitatea de grădini organice este în creștere rapidă. Acest lucru înseamnă pur și simplu o lume mai sănătoasă și mai prietenoasă cu mediul. Dacă doriți să aveți propria grădină organice, aici sunt câteva sfaturi utile grădinărit organice pentru a vă pregăti:

Organic Grădinărit Sfat #1: Alegerea culturilor dvs.

Există multe culturi disponibile la piețe și magazine alimentare. Un sfat ar fi să nu alegeți orice care vă place, dar alege în mod corespunzător în funcție de starea climatice și site-ul. Nu pot sublinia în cuvinte importanța acestui lucru.

Ca un incepator, începe cu legume și fasole, apoi trece la alte semințe.

Organic Grădinărit Sfat #2: Pregătirea containere corespunzătoare

Fii pe uita-te pentru containere corespunzătoare, astfel încât să puteți avea un avans în plantarea de semințe pentru sezon. După ce crește la o lungime decentă, apoi vă transferați în grădina ta. Dacă nu doriți să planteze încă, treaba ta, atunci ar fi să pregătească solul cu lut și alte materii organice.

Exemple de containere corespunzătoare ar fi containere de iaurt vechi, cutii de lapte, tuburi de chips-uri (cum ar fi Pringles), cutii de suc.

Dacă nu sunteți în măsură să găsească oricare dintre aceste, abordare a centrelor de grădinărit și să le cumpere. Asigurați-vă întotdeauna containerul pe care îl cumpărați este de aproximativ 4 cm adâncime.

Un sfat suplimentar ar fi de a ucide toate germenii și bacteriile de pe container de curățare cu (apă călduță + înălbitor de clor). După care, lăsați-l în soare deschis pentru a elimina toate reziduurile.

Organic Grădinărit Sfat #3: Pachete de cumpărare de plantare se amestecă pentru standby

Începeți pregătirea-te prin cumpararea de plantare se amestecă. Ele vor ajuta la creșterea sănătoasă a plantelor.

Păstrați întotdeauna figuranti atunci când este posibil.

Iată un sfat suplimentar: Asigurați-vă că amestecurile de plantare sunt sterile, deoarece este mult mai sigur pentru tine si plantele tale.

Organic Grădinărit Sfat #4: Etichetarea containere.

Mulți începători fac această greșeală prin faptul că nu etichetează containerele. Ei au uitat faptul că cele mai multe plante care sunt în stadiul de germinare arata la fel, ceea ce face greu pentru a diferenția care planta este care.

Etichetarea ar împiedica, de asemenea, să plantați aceleași semințe din nou și din nou.

Organic Grădinărit Sfat #5: Pregătiți suficientă lumină

Din cauza unor clădiri înalte, lumina soarelui pentru unele zone ar putea fi blocată, provocând ca lumina naturală a soarelui să nu fie disponibilă.

Dacă sunteți unul dintre puținii nefericit, ar trebui să panică! Nu, glumesc. Ceea ce ar trebui să faci este poziția în jos la cel mai apropiat magazin de electronice pentru a achiziționa tuburi de lumină fluorescentă.

Toate aceste sfaturi de grădinărit organice pot fi puse în aplicare și pregătite în momentul în care intenționați să mergeți organice, oferindu-vă un avantaj nedrept față de alți grădinari. Veți salva o mulțime de probleme în viitor, în comparație cu celelalte care s-ar putea plânge că acestea nu pot începe sau plantele lor nu sunt în creștere bine.