Ce merge la un piept de rață? O salată, desigur!

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!

Pentru români, pieptul de rață este o delicatesă exotică, pentru că nu e în ADN-ul nostru gastronomic. Cu toate acestea, se găsește acum destul de ușor, se prepară foarte ușor, este deosebit de gustos - și, ce e mai important, merge de minune cu o salată! Uite recomandarea noastră.


2 pungi Bolero Mix de la Eisberg

16 bucăţele de piept de raţă (gătit proaspăt sau afumat)

1 lingură stafide aurii

200 ml apă

300 grame de mere

3 linguri zeamă de lămâie

Pentru sos:

2 linguri zeamă de lămâie

2 linguri de miere

2 linguri de smântână


Ingrediente

200g

Bolero Mix

Stafidele se lasă pentru puţin timp la înmuiat în apă călduţă.

Merele se curăţă, se taie în patru şi apoi oblic în felii şi se amestecă cu puţină zeamă de lămâie pentru a preveni oxidarea.

Mierea se dizolvă în cele două linguri de zeamă de lămâie după ce aceasta a fost încălzită uşor.

Zeama de lămâie este scursă de la mere şi acestea se usucă prin tamponare cu un şervet de hârtie.

Se adaugă mierea dizolvată pentru a se marina.

Stafidele (bine scurse de apă) se condimentează cu puţin piper, se adaugă smântâna (bătută frişcă). Compoziţia se toarnă peste mere. Rezultatul se amestecă cu Bolero Mix de la Eisberg.

Salata se aranjează pe farfurie, iar alături câte patru bucăţi de piept de raţă.

Logo Facebook Logo Instagram