Farfalle cu pește file, roșii tocate și Endivia

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!

Şi pe toate într-o farfurie? Şi uşor de pregătit de tine, acasă? Şi din cale afară de gustos?

Gata cu nedumeririle, să trecem la gătit. Reţeta este extrem de uşor de preparat, nu e nevoie să fii chef cu stele Michelin ca să o treci în meniul familiei.

Aşadar, ai nevoie de:

200 g farfalle – în italiană, farfalla înseamnă fluture, aşadar iată “fluturii” din farfuria ta. Evident, merg și alte paste, dar nouă ne plac farfalle!
3 fileuri de peşte
2 pungi Endivia Mix
2 linguri oţet balsamic alb
4 linguri ulei de măsline
4 roşii
2 rămurele de tarhon
250 g mazăre

Sare şi piper după gust.


Cum o prepari:
În primul rând, roşiile se opăresc, se decojesc, se scot sâmburii şi se taie bucăţele.
Se amestecă oţetul cu uleiul de măsline, se sărează şi se piperează, apoi se adaugă roşiile.

Pastele făinoase şi tarhonul se introduc în apa sărată şi clocotită şi se fierb până devin „al dente”. Se scot din apă, se ţin sub jet de apă rece, se lasă să se scurgă bine, apoi se adaugă în sosul de roşii.

În apa de la paste se fierbe mazărea, care apoi se lasă să se răcească. Se adaugă apoi la paste.

Logo Facebook Logo Instagram