Salată de sfeclă roşie şi rucola cu ou

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!

Es ist eine excelente Salade mit rote Sfeklăn care se papăn mai ales im der Morgen, când fierbi un ou și ai rucola-n frigider.

Iar sfecla murată nu are voie să lipsească din nicio cămară mit Respekt für die Murături!


Pentru 4 persoane.

8 ouă
1 kg sfeclă roşie
240 g rucola
1 ceapă roşie
5 linguri ulei de măsline
3 linguri oţet
2 linguriţe miere
1 lingură seminţe de fenicul
Sare
Piper

Ingrediente

200g

Rucola

Mod de preparare:

Se fierb ouăle circa 7 minute, să fie cu gălbenușul nici moale, nici tare. Sfecla roşie se taie în segmente. Rucola se spală, se scutură de apă, se taie codiţele. Ceapa se taie cubuleţe.

Se amestecă cu telul uleiul, oţetul, mierea, seminţele de fenicul, sarea şi piperul.
Se curăţă ouăle de coajă şi se taie în jumătăţi.
Rucola, sfecla roşie şi ceapa se aranjează pe un platou. Se toarnă deasupra sosul de salată, deasupra se dispun jumătăţile de ouă.

Ja, ja! Das ist zehr gut!

Logo Facebook Logo Instagram