Salată de ridichi de lună

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!

Dacă te uiți la lista de ingrediente de mai jos te vei mira puțin - asta pentru că, aparent, câteva nu au legătură una cu alta. Inspirația de chef le armonizează și le transformă într-o mică bijuterie culinară - așa cum a făcut chef Jakob Hausmann. 


Ingrediente pentru salata de ridichi de lună (pentru patru persoane):

200
g
Salată frunze Pikans Mix

3
legături
Ridichi de lună

1
legătură
Ceapă verde

1

Măr

3
linguri
Ulei de rapiță

3
linguri
Oțet aromat cu ierburi



Sare



Piper



Zahăr



Ierburi aromate
pătrunjel, arpagic verde, tarhon

Mod de preparare     

Se curăță ridichile de frunze, se spală și se taie rondele de cca 2 mm grosime. Ceapa verde se spală, se taie inele.

Se curăță mărul de coajă, se taie în patru, se scot sâmburii, se taie rondele.

Toate acestea se pun împreună cu frunzele de salată într-un bol.

Pentru dressing: se amestecă ulei, oțet, sare, piper, zahăr și ierburi proaspete, apoi se toarnă peste salată.

Logo Facebook Logo Instagram