Somon afumat cu capere şi sos Vinagrette de Tokaji

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!

Știți cât durează să faceți rețeta asta ? Cu tot cu pregătit ? Nici cinci minute.

Vă trebuie

- 100g de somon afumat, mărar, piper alb

- Cam 100g frunze de valeriană (dar puteți pune orice Mix Eisberg vă place)

- Mărar (merge și rozmarin, dacă aveți proaspăt)

- Sare după gust

- Un plic de Sos Vinaigrette cu oțet din vin de Tokaji

Amestecați într-un castron mărar tocat cu piper alb sau roșu măcinat.

Somonul se taie fâșii și se trece prin amestecul de mai sus, după care fâșiile se fac sul.

Pe un platou vărsați frunzele de salată, aranjați rulourile de somon, presărați câteva capere marinate, iar la final presărați sosul Vinaigrette de Tokaji.

Nu ne credeți că e și ultrarapid, și delicios, și arătos ?

Bine…

Logo Facebook Logo Instagram