Sfaturi pentru agricultura ecologică

M-am surprins cu adevărat implicându-mă în agricultura ecologică doar dacă ai fi fost cu ani în urmă și băiatul mă bucur că am făcut-o. Îmi este greu în casa mea mică. Locuiesc într-o mică casă în stil fermă din statul California, încercând să-mi câștig existența ca constructor. Slujba s-a dovedit a fi un pic mai rară decât am crezut pentru prima dată și am cerut o strângere mică a centurii pentru a spune cel puțin.

Am o carte despre agricultura ecologică

aflând că, dacă îmi cultiv propria hrană, va ajuta lucrurile împreună pentru mine. Sentimentul meu este că voi consuma o parte din timpul meu din ce în ce mai abundent, voi economisi bani pe alimente și, cel mai bine, voi începe să mănânc alimente mai sănătoase. Din nou, îmi va oferi un sentiment de mândrie. A avea ceva de făcut îți împiedică să se înece mintea, vocea și spiritul.

De fapt, am consumat agricultură ecologică de ceva timp, dar niciodată nu m-am gândit prea mult. Cred că încă nu sunt într-un fel. O fac la scară mică, așa că nu știu cât de mare a devenit cu adevărat agricultura organică din industrie. Interesele mari ale întreprinderilor agricole trebuie să găsească modalități de a cultiva câmpuri mari din aceeași cultură și pot achiziționa măsuri costisitoare de combatere a dăunătorilor fără utilizarea nefirească a pesticidelor. Sunt din nou puțin diferit în acest punct, deoarece nu am abilitățile sau resursele necesare pentru a lupta împotriva micilor varmint, așa că trebuie să fiu inteligent, astfel încât agricultura mea ecologică să nu fie deranjată.

Primul lucru pe care ar trebui să-l întreb sau slug.

Ai descoperit că colegii fac o treabă bună de a scăpa de melci? Sunt atrași de lichidul în sine, dar apoi se îneacă ironic în el. Ceea ce este posibil să nu vă dați seama până nu încercați agricultura ecologică este că există întotdeauna mai mulți melci care vă vor deteriora culturile. Nu vei crede cât de multă durere este în fundul acestor mici prieteni. Dar am constatat că nici măcar nu erau cei mai răi. Iepuri mici iepuri sau o mare amenințare pentru afacerea mea de agricultură ecologică. Vezi, spre deosebire de vecinii mei,

Nu-mi pulverizez niciodată curtea, așa că am întotdeauna o familie de iepurași drăguți care trăiesc în curtea mea. Dar există două lucruri pe care iepurii le sunt familiare și altele mai puțin cunoscute, care sunt la fel de impresionante. Nu veți crede apetitul lacom al bărbaților și femeilor mici. În ceea ce privește morcovii, asta nu este ficțiune, ei chiar îi iubesc. Agricultura ecologică este minunată, dar ar fi bine să fiți gata să vă răsuciți mânecile și să lucrați.